Friday 18 June 2010

Kolm TF baastoodet

1. Bakterite, viiruste, seente, klamüüdiate jt. poolt tekitatud sageli korduvad infektsioonid, mille hulka kuuluvad naha ja nahaaluse sidekoe mädanikud, hingamiselundkonna haigused (bronhiit, kopsupõletik), suuõõne ja LOR-organite mädased põletikud, kuseväljumissüsteemi põletikulised haigused, seedetrakti häired kõhulahtisuse ja disbakterioosidega, krooniline hepatiit, HBsAg kandvus, sagedased ägedad viiruslikud respiratoorsed infektsioonid (3-4 korda aastas), ebaselge haiguspõhjusega palavik, pikaajaline kõrge temperatuur, korduv lümfisõlmede suurenemine.
Nimetatud juhtudel on immuunsüsteem mahasurutud olekus. Sellistel juhtudel oleks hea kasutada selgelt väljendatud spetsiifilise antigeense suunitlusega Transfer Factor Advanced (Tri Factor)
See teavitab ettevalmistamata immuunrakke potentsiaalsest ohust, varustades neid tegevusplaaniga. Kiirendab terviseohu äratundmise faasi, lühendades haiguse kestust. Tõstab immuunreaktsiooni ja tasakaalustab seda liigaktiivse immuunsüsteemi pidurdamisega.
Suurendab immuunsust 286%

2. Juhtudel, kus immuniteedi reaktsioon põhjusele ei ole küllalt tugev, arenevad organismi kaitse asemel välja allergilised haigused: neurodermatiit, ekseem, vahel koos astmaatilise bronhiidi, astma, allergilise nohuga. Siia kuuluvad ka allergilised reaktsioonid ravimpreparaatidele ja toiduallergia.
– parandab immuunsüsteemi mälu eelnevatest haigusjuhtumitest, võimaldades organismi kiiremat reaktsiooni tervist ähvardavatele ohtudele.
Kui organism reageerib ekslikult omaenda rakkudele ja kudedele, ilmnevad autoimmuunhaigused. Nendeks on reumatoidartriit, süsteemne erütematoos, hulgikoldekõvastus (sclerosis multiplex), autoimmuunsed verehaigused. Tuleb täheldada, et sageli ei reageeri pika kestusega krooniline haigus traditsioonilisele ravile ja võib võtta autoimmuunprotsessi, s.o. „enesehävituslikud”, tunnused. Sellistel juhtudel aitab hästi Transfer Factor Classic, mis sisaldab suurt suppressoorse toimega ülekandefaktorite kontsentrasiooni.
tugevdab immuunsüsteemi ja tõstab selle intellektuaalset koefitsienti.
Suurendab immuniteeti 106%

3. Aga kui immuunsüsteem „lakkab” märkamast muutunud rakke, on võimalik onkoloogiliste haiguste teke. Sellisel juhul on parem kasutada Transfer Fаctor Advanced Plus, milles on kasutatud kasvajatevastaseid lisandeid seente ja cordycepside näol.
Transfer Factor Advanced Plus™ – stimuleerib intensiivsemalt kui Transfer Factor Т-lümfotsüütide ja tappur-Т-rakkude aktiivsust, omab adaptogeenset, kardiometaboliseerivat, antibakteriaalset ja kasvajavastast mõju. Suurendab immuunsust 437%.

Preparaadi lai mõjuspekter võimaldab seda soovitada iga vanusegrupi patsientidele nii haiguste traditsioonilise ravi skeemis kui ka profülaktikaks igas vanuses kõige pisematest lastest kuni vanuritest patsientideni.
Transfer Factorit soovitatakse samuti võtta ka:
• Immuunpuudulikkuse profülaktikaks;
• Ajavööndite ja klimaatiliste tsoonide vahetamisel;
• Kroonilise stressi situatsioonides;
• Suurte füüsiliste ja intellektuaalsete koormustega põhjustatud üleväsimuse korral.

No comments: